Lidt historie...

Oles Autoservice startede på baggrund af den viden jeg erhvervede da jeg som ganske ung startede på et værksted hvortil der var tilknyttet en servicestation, nemlig Mobil Service på Vejgård torv v/ Viktor Pedersen, hvor jeg i starten gik til hånde med alt forefaldende arbejde.

En dag kom Viktor, som for øvrigt var af den gamle skole, og sagde til mig, at han syntes at mine hænder vendte rigtigt og at jeg skulle begynde og ”skrue” i nogle af de gamle biler som kom på værkstedet, vel og mærket under hans opsyn og vejledning.

Kort fortalt, efter en veloverstået læretid, samt ca.15 års arbejde hos ham, syntes han at tiden var kommet hvor han ville stoppe, og ville lade mig overtage forretningen, men da jeg skulle låne flere penge, end jeg havde lyst til, blev den solgt til anden side.

Jeg startede derfor som selvstændig på Østerbro i Aalborg i et lejet værksted der var etableret, men som var til at overtage for et beløb der mere passede min tegnebog, og hvor det mest nødvendige værktøj fandtes.

Og så var Oles Autoservice i gang, og efter en ca. 5 år hvor det indimellem kunne blive sent om aftenen, før man kom hjem til familien, fik jeg en opsigelse fra kommunen. En stor virksomhed i området skulle bruge lokalerne.

Vi flyttede derfor ud på Rørdalsvej 89 hvor vi er i dag, men dog ikke uden en hvis skepsis, det var jo et stykke uden for byen, og ville vores kunder flytte med? Men det var det eneste sted der var lokaler til rådighed, og vi skulle jo i gang hurtigst muligt. Det skulle siden vise sig at afstanden ikke betyder noget, hvis du giver kunden en god service, til en rimelig betaling, og vi har da også kunder der kommer fra Sjælland, Fyn, Midtjylland, og længst væk en fra Norge.

Vi har været på Rørdalsvej 89 siden 1991, og der er sket ikke så lidt siden, vi er vokset en del, og 10 september 2010 fejrede Oles Autoservice 25 års jubilæum.


Modtag Teknicar nyhedsbrev

Teknicar sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev